Fackelmayer “womanizing jerk”

FREDDIE 3 grab


Freddie Fackelmayer inser han framstod som en idiot när The City visades. Den fysiska såg bra ut, men allt annat var motbjudande. Han ansluter sig till raden av hundratals deltagare dokusåpor som skyller producenter och TV-stationer för att göra dem intresserade obehaglig. Naturligtvis är det inte MTV som är skyldiga till detta. Det var inte dom som gjorde nått med Whitney samtidigt som han hade en flickvän i processen. Om de förmådde honom att gå efter Whitney, bra, godtagit han. Men låt oss höra hans argument.

"Mr. George Washington University grad" vill att alla ska veta att han inte är en "womanizing idiot". "För att berätta sanningen för dig, en hel del av showen är krystat," Fackelmayer sa. "Det kommer över lite annorlunda eftersom de hugger ner timmar av film för att få hela historien att de måste passa in i en 20-minuters segment."

Fine det vet vi. Fackelmeyer sade att han blev engagerad i showen när hans yngre bror, Harry (som Whit gillade), träffade Whitney. Producenter frågade Harry att få sin bror på showen. "Jag var motvillig först för jag var orolig över hur det skulle påverka arbetet efter att på en av dessa visar, men jag gav det en chans," Fackelmayer sa.

Freddie Fackelmayer Claims he was green, Whitney är "veteran" och vet hur man håller sitt arbete och privatliv åtskilda. "Whitney tycker och tänker väldigt mycket" säger Fackelmayer. "Hon har gjort detta mycket längre än någon av oss och hon vet att hålla hennes två världar helt olika. Det finns en Whitney och det finns en Whitney The City.

På produktion och redigering klagomål:

"Som vi såg i den senaste säsongen, kan de i princip ta vad de vill, även om du inte faller av på slöseri med tabeller kan de fortfarande få dig att se men de vill ha och i detta fall gjorde de mig att den här sortens womanizing ryck, som egentligen inte visar vem jag är, sade han. "Vi arbetar hårt för att göra det till en organisk, naturlig show," meddelat Fackelmayer. "Du styckar upp det i små bitar och de ta vad de vill göra det så intressant som möjligt och det är svårt att inte se ut som en idiot, tror jag."

Detta arbete som Fackelmayer har bevara sin bild på är en äkta jobb. En som händer utan kameror, så du han har ett giltigt intresse i sin skildring på TV. Du slags passa dig och vara dig själv. Du vet att det är roligt att se ut som en idiot på TV, det är inte bra att vara en slarvig mess när du har ett riktigt jobb, sade han.

Fackelmayer vän och kollega GWU Sasa Nikolic, ekade Fackelmayer känslor att han inte nödvändigtvis skildras korrekt.

"Det är bara att du inte riktigt kan ta reda på vem någon är med som 17 minuter, eller hur lång tid det är, sade Nikolic, som också var medlem i Sigma Phi Epsilon. "Tjejer älskar det, eftersom flickor älskar showen, och han är snygg och sådana saker. Men det fantastiska med Freddie är att han inte en av dem att det kommer [att] få i huvudet. Han är fortfarande samma kille som fungerar riktigt hårt. "

Fackelmayer har planer på att arbeta ännu hårdare med ytterligare jobb till hans återuppta, författare. Beyond TV öppnat några dörrar för honom.

"Jag talar med agenter, och det är faktiskt något som faktiskt har varit till hjälp, eftersom agenter, om du är en första-gången författare, dess verkligen svårt att få din fot i dörren, men jag slags hoppade de verkligen svårt första stegen eftersom de flesta av dem hade hört talas om mig, sade han.

Ingenstans i denna långa intervju gjorde Fackelmayer någonsin förklara hur MTV skildrade honom felaktigt. Vi vet att de inte följde honom 24 / 7, men du behöver inte se någon för långa timmar åt gången för att veta att de lekte på fältet. Ytterligare, Roxy, som kände honom personligen, inte bara genom TV, tog inte så bra för honom. Om du bjuder in en tjej att träffa din pappa och du som redan vidtagits, hur som helst du klippa det (eller redigera det) som är skumma!

Köper ni de Freddie säljer?

Datum: 2009-11-13 Tid: 22:39:14
The City Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se RSS 2.0 bloglovin