Stephanie är igång!

Stephanie har börjat synas mer och mer ute på olika event, ute på stan och är igång hela tiden. Så jag tänkte lägga ihop lite olika tillfällen hon synt ute den senaste veckan. Enjoy! (Långt inlägg)Här är Stephanie ute på en fika i LA, vad tycker ni om hennes byx val?


Nej, detta är inte bilder på Stephanie från den senaste veckan utan det är faktist bilder på henne från som senaste 3 dagarna. Stephanie har verkligen bytt outifts flera gånger om dagen och jag tycker bara hon blir vackrare och vackrare. Hon har hittat sin stil, vad tycker ni om den?

Här har ni lite bilder på Stephanie's (2 dagar i November)
Stephanie och Frankie var på MyHouse Night Club för att fira Complex Premium Goods event. 9/12

PRVCY Premium Denim Celebrates The Launch Of Lives Inspired Book & CD Värdinna för eventet AnnaLynne McCord och Jessica LowndesBeso i Hollywood.

Stephanie var på Dr. Romanelli Fraggle Rock Clothing Collaboration den 9/10

Stephanie var lika snygg som alltid då hon närvarade på eventet för att samla in julklappar till  LA mision. Stephanie lägger mycket tid till välgörenhet och det tycker vi verkligen om.

Angående hennes rattfylla, så verkar det som om Stephanie nu har tagigt sitt förnuft tillfång då hon sa så här i en intervju.
“My license is… obviously I don’t have one right now. But it’s not even for a reason of drinking, because I’ve given that up all together.”Stephanie sa även att hennes nya dryck är Pepsi, hon kommer håll sig så långt borta från alkohol som det bara går.
Datum: 2009-12-11 Tid: 12:38:20
Stephanie Pratt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se RSS 2.0 bloglovin