Vad hände backstage på säsongsfinalen?

Quantcast

 

2 st MTV bloggar närvarde vid The Hills & The City säsongsfinalen. Dessa två anteckande allt som hände backstage här har ni lite av deras uppdates

20:30 – Vi kika in i korridorerna för att kika in var våra favoriter från Hills/city håller hus.

20:32 – Erin och Roxy sitter jämte varandra på en soffa bacsktage samtidigt som vi ser att Bordy letar runt efter sina kompisar, Vänta Whitney Port kom precis in, Brody ser henne och ger henne en bamse kram och säger WOW kolla dem benen alltså.

20:40 - Hills reunion! Stacie kallade på Kristin och hon gjorde tjejerna sällskap. Tjejerna står nu och grupp kramas, ( det räcker nu tjejer med era kramar var tog all drama vägen )

20:45 – Blir vi bländade av Roxy's glittringa top eller är det Whitney's hel svarta outfit som är mest City chic? Anteckning till mig själv: släng ut allt du har i garaderoben och inhandla istället massa svarta toppar och kavajer.

20:48 – Stop: Justin Bobby står så nära oss just nu att vi kan känna hans parym. Det är nu i denna stund som vi kommer på att man ska andas.

20:51 – En fotograf drog precis iväg Justin & Kristin för en "privat" photoshot. Vi vet inte riktigt vad det inebär men vi hoppas att det includerar Atacie the bartender,

20:53 – Försöker att inte stirra på Whitney's & Roxy's 12 cm klackar. Erin har verkligen försökt med sina 8 cm men tyvärr så räcker inte det för ikväll.

20:57 – Whit sa precis till Roxy att hennes hår ser verkligen snyggt ut ikväll.

21:05 – Vi står och kollar på när andra bloggare får stå och intervju Roxy, Roxy är duktig hon, hon tar sig genom intrevjun utan att använda ord som “crotch tattoo.”

21:18 – Showen är i full gång men backstage är känslan fortfarande väldigt laid back. Holly gick precis fram till Olivia och presenterade sig själv och sen sa hon till Olivia att hon tycker att hon är lika vacker varje gång hon är med i avsnitten av The City. Det är ett sätt att nå ut till Olivias goda sida.

20:34 – Nu är det reklam, MTV fotogragerna samlar nu ihop alla tjejerna från The City för att ta några grupp foton. Samtidigt så försöker Whitney ta ut sin privata kamera så hon också kan ta bilder, hon menar på att hon själv vill dokumentera allt som händer.

20:44 – Vi hade precis en intervju med Whitney. Hon var tvungen att huka sig under intervjun, tjejen är ju så otroligt lång. Och hennes långa ben tar aldrig slut.

20:52 – Vi står och lyssnar på Holly när hon skryter om en nya BFF (hennes nya rommate!?) Stacie. Sen ser man Justin försöker att ignonera alla tjejer som stirrar på han från publiken.

22:03 – Vi tog oss precis en slice av pizza och kikade in i press rummet. Alla vill ha reda på om Kristin och Justin verkligen är tillsammans. Men tyvärr var det ingen som försa sig om något.

22:15 – Lämnar nu pizza stället och drar vidare till studion. The Hills finalen är i fullgång. Nu hör man hela publiken ( som består av 99,9% tjejer) bua åt Jayde när hon säger något om Brody. Sorry Jayde men publiken bestämmer.

22:40 - Kollar nu på The City finalen från pressrummet. Justin och Holly sitter och snackar om hur mycket dom tycker om NYC.

22:49 – Efter ett kort snack med Kristin så berättar hon att det är väldigt skrämmande att bråka med Jayde men inte lika skrämmande att bråka med Audrina.

22:53 – FAKTA: Att stå i kö till toan kan inte vara roliga speciellt inte när Stacie står framför mig och pillar med sin mobil hela tiden

22:58 – Wow, Brody är riktigt het när man snackar med han. Det känns som om man är den ända personen i rummet när man snackar med han. Så vad hade Brody att säga , jo att realationer inte är lätta.

23:00 – Fick precis ett sms från våran studio. Brody Jenner ska ha strippat (tagigt av sig sin T-shirt) för ett fans. Han vägrade visa sin tatoo på tv så han tog bort henne till sidan och hade en privat visning för henne.

23:09 – Fick precis veta varför Whit har ett stort plåster på fingret, hon skar sig imorse när hon skar bröd. Alltså vad fick jag utav detta JO att dom är faktist lika mänskliga som vi.

23:23 – Reklam igen. Skrikande ljud kommer från publiken “I love you, Whitney!” samtidigt som Roxy ger Jessi en dans lektion till låten av Lady Gaga’s “Paparazzi.”

23:34 – Bra nyheter. Träffade nyss Lo i korridoren. Dåliga Nyheter: hon hade på sig sin kappa och var redo att bege sig hemåt.

23:35 – Lo, Audrina och Brody skriker och skrattar runt i korridoren. japp en helt vanlig dag på jobbet för dom.

23:40 – The show’s over, but the night’s still young for the Hills/City casties! Whitney and Roxy are saying their final g’byes and making plans to pick up Sami on their way to the after party.

23:43 – Ser Kristin & Justin high fiva med Stacie & Holly för att dom gjort ett bra jobb på After Showen. På väg ut så stressar Justin jätte mycket och håller på att ta sönder ljusen i korridoren samtidigt som Kristin bestämmer sig för att göra några intervjuer till innan hon också gör sälskap med resten av medlermarna för drinkar.

23:48 – Äntligen så kommer Kristin loss från sina fans och en massa pussar och tjejer som skriker  “I love you.”

23:50 – oww Nästa gång så ska vi ha på oss sneackers, vem visste att vi skulle få springa runt så mycket backstage!?

Datum: 2009-12-11 Tid: 00:13:13
Övrigt Permalink


Kommentarer
Postat av: elsa

SV; ja tycker dom är bra! fast ja har inte sett the City så mkt :)

2009-12-11 @ 07:33:29
URL: http://polsekorven.blogg.se/
Postat av: Anonym

kanon blogg.

2009-12-11 @ 10:26:21
URL: http://agerabagheera.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se RSS 2.0 bloglovin