Intervju med Lauren Conrad


Lauren gjorde en intervju med hennes bokförlag Harper Teen. intervjun handlar om hennes bok L.A CAndy och lite till. Här har ni en översättning från mig (Linda)

Nu är du officielt en författare. Du är en tjej med mycket bagage - Tv stjärna, mode designer m,m hur kommer det sig att du valde att bli författare också?
Jag har allitd tycker att det är roligt att skriva och tyckte det skulle vara roligt att utamana mig själv med att skriva en bok. Jag älskar att böcker kan få än att hamna i en annan värld, och att skriva L.A Candy och hitta på alla karaktärer och få berätta en historia var verkligen en underbar upplevelse. Hoppas alla läsare kommer tycka om boken.

Vilken del har varit den mest utmanande med att skriva boken?

Jag tycker det var deadlinen som var jobbigaste. Det gör det lite jobbigare och det blir mer stressigt. Vi var tvungna att hålla oss till ett tajt schema.

Vilken del var den bästa?

Den bästa delen var att man fick vara kreativ och att man lärde sig så mycket under tiden. Jag hade verkligen jätte roligt när jag skapade dom olika karaktärerna och alla historier.

Att designa sin egen kollektion och skriva en ungdomsbok tar mycket krafter. Var fick du all din energi och insperation ifrån?

Mina föräldrar såg i tidig ålder att jag var intresserad av konst och dom uppmuntrade alltid mig att vara kreativ. När jag gick i high school så tog jag alltid extra lektioner i konst efter skoolan, spelar ingen roll om det var foto, målning, rita eller skrivning så tyckte jag alltid om att vara kreativ.

Vad tycker dina vänner och familj om ditt val som författare? I L.A Candy så har du olika karaktärer, om du hade varit tvungen att välja en av dom att vara vän med vem hade du valt och varför?

Mina vänner och familj har hela tiden stöttat mig. Men om jag ska välja en vän av karaktärerna i boken så får det bli Scarlett. Jag tycker verkligen om Scarlett för hon är den typ av person som man har svårt att lära känna för att sedan vara den bästa vännen du någonsin kommer att ha. Hon är påstridig och smart, hon är inte rädd för att vara annerlunda och så tycker jag om hennes humor.

Vad har du på gång för i L.A Candy och  vad har du på gång till dig själv?

Jag jobbar just nu på den andra boken. Den första boken handlade mycket om hur alla träffades och hur dom hamnade i serien och inspelningarna. Medans i denna boken får vi följa med dem och hur dom hanterar kändisskapet och median, sen hur dom hanterar allt med varandra.

(har redan skrivit dessa korta frågor men hade missat några så jag tar dom igen )

Snabb Runda!

1. En sak du inte kan leva utan?
Blackberry

2. Mat du inte tycker om?

Jag äter inte blodigt kött

3. En Oskyldig njutning?

Skvaller tidningar

4 Bästa Film?

Dirty Dancing

5. Kyssas på första daten?

Nej inte egentligen, men det har funnits några undantag.

6.  Bästa Bok?

The Great Gatsby

7. Stranden eller Polen?

Stranden

8. Bästa sättet att hålla sig i form?

Vandring eller Tennis

9. Pigg fågel eller natt uggla?

natt uggla

10. Bästa semester plats?

Cabo

11. Ett jobbigt beroende?

Att leka med mitt hår.

12. Godaste Godiset?

Allting som är chockolad

Datum: 2009-11-23 Tid: 00:11:03
Lauren Conrad Permalink


Kommentarer
Postat av: Julia Swalander

Sv: De är bra :)

2009-11-23 @ 08:38:26
URL: http://juliaswalander.blogg.se/
Postat av: Siriporn

Tack babe! Mår bättre nu =)

2009-11-23 @ 13:05:03
URL: http://ssschhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se RSS 2.0 bloglovin