Ingen serie för Audrina, än.

Som ni vet så har det varit mycket snack om att Audrina skulle få sin enga show, men som det ser ut i nuläget kommer det inte bli av. Hon har blivit avvisad från mtv, serien är tydligen för lik The hills enligt E! men ad vet vi? Nu väntar Audrina, som hon sa till Ryan Seacrest, på att höra från några andra "nätverk" kasnke, Bravo, Style vi vet inte men vi hoppas att det slår in.


Audrina har fler problem än att hennes serie har blivit avvisad, hon har även samma problem som Heidi. För att öka sitt självförtroende så "gick hon under kniven" men hur långt kommer det att gå? Först brösten som växer, kommer hon att ändra på mer? Vi har ju hört allt om Spencers attack mot Audrina via twitter, och Audrinas vän säger till Us weekly "You can't mention his name without Audrina spewing 'Did you hear what he did this week?' She hates him." Självklart var hennes första operation misslyckad, men det var även evigheter sen, så vart var nyheten? Spencer kanske borde tänkt lite, men det är ju inte hans starka sida.

Hur kommer det att gå för Audrina, kommer det att fortsätta, gå till det extrema som det gjorde med söta lilla Heidi.  Vad tror ni?
Datum: 2010-05-02 Tid: 13:21:58
Audrina Patridge. Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se RSS 2.0 bloglovin